Šperos.lt > Kita > Kulinarija > Maisto ruošimo technologijos mokomosios praktikos ataskaita: restoranas

Maisto ruošimo technologijos mokomosios praktikos ataskaita: restoranas

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.8
  (
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Maitinimo įmonės charakteristika. Įmonės tipas, darbo režimas. Įmonės struktūra. Sanitariniai reikalavimai įmonės darbuotojams. Gaminamos produkcijos asortimento analizė. Normatyviniai dokumentai patiekalų ruošimui. Saugaus darbo ir priešgaisrinės apsaugos organizavimo tvarka. RVASVT – sistemos taikymas įmonėje. Darbas gamybiniuose skyriuose. Daržovių skyrius. Mėsos – žuvies skyrius. Karštųjų patiekalų skyrius. Šaltųjų patiekalų skyrius. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Praktikos ataskaitos
Kategorija:
Apimtis:

9 psl.

Lygis:

3 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Vilniaus kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 28.53 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą