Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Kulinarija
> Prieskoniai (3)
Prieskoniai (3)
9.7
(
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įvadas. Prieskoniai ir jų grupės. Anyžiai. Sezamas. Muskato riešutas ir muskato žiedai. Kardamonas. Lauro lapai. Cinamonas. Prieskonių kokybė ir jų vertinimas. Pakavimas ir laikymas. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Namų darbai
Kategorija:
Kita
,
Kulinarija
Apimtis:
10 psl.
Lygis:
0 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Šiaulių valstybinė kolegija
Failo tipas:
22.61 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Prieskoniai (2)
Prieskoniai
Maisto prekių klasifikacija
Vynų klasifikacija ir asortimentas
Prieskoniai ir jų panaudojimas
Pakavimas ir jo esmė
Gaminių pakavimas
Lietuviški prieskoniniai augalai
Pelno apskaičiavimas ir naudojimas
Marketingo tyrimų procesas