Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Kulinarija
> Maitinimo įmonių organizavimas: restoranas "Medžiotojų užeiga"
Maitinimo įmonių organizavimas: restoranas "Medžiotojų užeiga"
9.4
(
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Ataskaita. Restoranas "Medžiotojų užeiga". Restorano "Medžiotojų užeiga" prekybinių patalpų struktūra bei baldų joje išdėstymas. Barmeno darbo vieta. Kainoraštis. 5 originalūs kokteiliai. 5 klasikiniai kokteiliai.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Namų darbai
Kategorija:
Kita
,
Kulinarija
Apimtis:
9 psl.
Lygis:
1 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Kauno kolegija
Failo tipas:
18.52 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Maitinimo organizavimas ir aptarnavimas
Maitinimo organizavimas ir aptarnavimas (2)
Stalo padengimas
Vynų klasifikacija ir asortimentas
Renginio organizavimas: 50 metų jubiliejinis vakaras
Palyginamoji tinklo viešbučių analizė: "Centrum"
Baigiamosios praktikos ataskaita: restoranas "Midaus ragas"
Verslo planas: restoranas UAB "Aidas"
Verslo planas: greito maisto užkandinė UAB "Už kampo"
Vidinė valdymo struktūra greito maisto restorane