Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Kulinarija>Praktikos ataskaita maitinimo įmonėje
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Praktikos ataskaita maitinimo įmonėje

  
 
 
12345678
Aprašymas

Įvadas. Aktualumas. Praktikos tikslas. Praktikos uždaviniai. Susipažinimas su maitinimo įmone. Darbas gamybiniuose skyriuose. Paruoštų patiekalų pateikimas. Darbas kavinėje. Išvados. Valgiaraštis.

Ištrauka

Aktualumas. Pradedant maitinimo verslo organizavimo studijas svarbu susipažinti su darbais susijusiais su gamyba ir aptarnavimu, nes tai gali praversti ateityje, ieškant darbo. Svarbu žinoti pagrindinius dalykus, mokėti paaiškinti kas kam reikalinga ir patiems susitvarkyti su visais darbais. Reikia ne tik mokėti pagaminti nesudėtingus patiekalus, bet ir mokėti paaiškinti jų gamybą, žinoti išeigas, sudedamąsias medžiagas, daryti viską pagal receptūrą. Ši praktika mums buvo svarbi tuo,kad mes susipažinome su saugaus darbo reikalavimais, atlikdami praktiką kavinėje išmokome paskirstyti darbą darbuotojams, sužinojome pagrindines lankytojų aptarnavimo taisykles, aptarnavimo stilius ir metodus. Valgykloje išmokome atlikti pirminį žaliavų paruošimą ir paruošti patiekalus, nauduojant įvairias technologijas.

Praktikos tikslas: Susipažinti su darbo organizavimu maitinimo įmonėje, įgyti minimalius darbo įgūdžius.

Praktikos uždaviniai.
1. Susipažinti su saugaus darbo organizavimu maitinimo įmonėje;
2. Susipažinti su maitinimo įmonės struktūra, darbo organizavimu;
3. Susipažinti su gaminamu patiekalu asortimentu;
4. Mokėti naudotis maitinimo įmonės įrenginiais, inventoriumi;
5. Žinoti patiekalų realizavimo tvarką;
6. Susipažinti su darbo organizavimu prekybinėje salėje;
7. Atlikti pirminį produktų paruošimą;
8. Gaminti nesudėtingus patiekalus.
Atlikome praktiką Vilniaus kolegijos, Verslo vadybos fakulteto bufete, bei valgykloje. Valgykla dirba nuo pirmadienio iki penktadienio, darbą pradeda 9 valandą 15 minučių ir baigia 14 valandą, penktadieniais darbas baigiamas 13 valandą. Bufetas dirba taip pat nuo pirmadienio iki penktadienio, darbą pradeda 9 valandą ir baigia 14 valandą, penktadieniais darbas baigiamas 13 valandą. ...

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2006-10-05
DalykasKulinarijos praktikos ataskaita
KategorijaKita >  Kulinarija
TipasPraktikos ataskaitos
Apimtis8 puslapiai 
Literatūros šaltiniai0
Dydis11.82 KB
Autoriusmarishka
Viso autoriaus darbų4 darbai
Metai2006 m
Klasė/kursas1
Švietimo institucijaVilniaus kolegija
Failo pavadinimasMicrosoft Word Praktika bufete ir valgykloje [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą