Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Kulinarija
> Lietuviški prieskoniniai augalai
Lietuviški prieskoniniai augalai
9.5
(
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
PowerPoint pristatymas. Labiausiai paplitę prieskoniai. Česnakai. Pagrindinės sudedamosios dalys. Svogūnai. Pagrindinės sudedamosios dalys. Kmynai. Kmynų panaudojimas. Petražolės. Petražolių panaudojimas. Krapai. Krapų panaudojimas.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Pristatymai
Kategorija:
Kita
,
Kulinarija
Apimtis:
13 psl.
Lygis:
3 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Lietuvos Edukologijos universitetas
Failo tipas:
809.31 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Prieskoniai
Augalų judesiai
Kava (2)
Prieskoniai (3)
Prieskoniai (2)
Grybai (2)