Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Kulinarija>Lietuviški prieskoniniai augalai
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Lietuviški prieskoniniai augalai

Aprašymas

PowerPoint pristatymas. Labiausiai paplitę prieskoniai. Česnakai. Pagrindinės sudedamosios dalys. Svogūnai. Pagrindinės sudedamosios dalys. Kmynai. Kmynų panaudojimas. Petražolės. Petražolių panaudojimas. Krapai. Krapų panaudojimas.

Ištrauka

LABAIUSIAI PAPLITĘ PRIESKONIAI :
Česnakai
Svogūnai
Kmynai
Petražolės
Krapai

Č E S N A K A I
Augalo šeima:
Alliceae ( Česnakinių
šeima)
Kilmė :Centrinė azija, bet
auginamas visame
Pasaulyje
Naudojamos dalys:
Svogūnas. Švieži
česnako lapai nauodojami
mažai. ...

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2006-10-24
DalykasKulinarijos pristatymas
KategorijaKita >  Kulinarija
TipasPristatymai
Apimtis13 skaidrių
Literatūros šaltiniai0
Dydis809.31 KB
AutoriusIrma
Viso autoriaus darbų1 darbas
Metai2006 m
Klasė/kursas3
Švietimo institucijaLietuvos Edukologijos universitetas
Failo pavadinimasMicrosoft PowerPoint Prieskoniai [speros.lt].ppt
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Pristatymai
  • 13 skaidrių
  • Lietuvos Edukologijos universitetas / 3 Klasė/kursas
  • 2006 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą