Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Kulinarija>Lietuviški prieskoniniai augalai

Lietuviški prieskoniniai augalai

Aprašymas

PowerPoint pristatymas. Labiausiai paplitę prieskoniai. Česnakai. Pagrindinės sudedamosios dalys. Svogūnai. Pagrindinės sudedamosios dalys. Kmynai. Kmynų panaudojimas. Petražolės. Petražolių panaudojimas. Krapai. Krapų panaudojimas.

Ištrauka

LABAIUSIAI PAPLITĘ PRIESKONIAI :
Česnakai
Svogūnai
Kmynai
Petražolės
Krapai

Č E S N A K A I
Augalo šeima:
Alliceae ( Česnakinių
šeima)
Kilmė :Centrinė azija, bet
auginamas visame
Pasaulyje
Naudojamos dalys:
Svogūnas. Švieži
česnako lapai nauodojami
mažai. ...

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2006-10-24
DalykasKulinarijos pristatymas
KategorijaKita >  Kulinarija
TipasPristatymai
Apimtis13 skaidrių
Literatūros šaltiniai0
Dydis809.31 KB
AutoriusIrma
Viso autoriaus darbų1 darbas
Metai2006 m
Klasė/kursas3
Švietimo institucijaLietuvos Edukologijos universitetas
Failo pavadinimasMicrosoft PowerPoint Prieskoniai [speros.lt].ppt
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Pristatymai
  • 13 skaidrių
  • Lietuvos Edukologijos universitetas / 3 Klasė/kursas
  • 2006 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą