Šperos.lt > Kita > Kulinarija > Pieno perdirbimo produktai

Pieno perdirbimo produktai

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.6
  (
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Valgomųjų ledų gamyba. Pieno konservavimas. Pieno konservų ydos, gedimas. Varškės ir siūrių gamyba. Geriamasis pienas, jo gamyba. Galimi geriamojo pieno pakitimai laikant. Kokybės ir saugos sistemos, jų kontrolė. Fermentinių sūrių gamyba. Mikrobinis sūrių gedimas, ydos. Sviesto gamyba, jo ydos. Mikrobinės sviesto ydos. Antriniai (šalutiniai) pieno perdirbimo produktai. Rauginti pieno gėrimai.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

14 psl.

Lygis:

4 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Lietuvos sveikatos mokslų universitetas

Failo tipas:

Microsoft Word 54.58 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą