Šperos.lt > Kita > Maisto technologija > Maisto kokybė ir sauga

Maisto kokybė ir sauga

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.8
  (
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įvadas. Teorinė dalis. Lietuvos Respublikos (LR) higienos normų reikalavimai. Esamos padėties analizė. Dienos valgiaraštis. Patiekalų energinė vertė. Patiekalų grupės aprašymas. Patiekalų sudėties aprašymas. Dviejų naujai sukurtų patiekalų technologinio proceso schemos su SVT. Technologinio proceso analizė Taršos pavojų analizė. Įranga.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Kursiniai darbai
Kategorija:
Apimtis:

23 psl.

Lygis:

2 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Kauno kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 88.05 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą