Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Kulinarija
> Ukrainietiškos duonos technologinė instrukcija
Ukrainietiškos duonos technologinė instrukcija
9.6
(
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Ukrainietiškos duonos technologinė instrukcija. Technologinės instrukcijos titulinis lapas. Gamybinė receptūra. Naudojamos žaliavos. Technologinio proceso aprašymas. 100 g ukrainietiškos duonos maistinė ir energetinė vertė.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Kita
,
Kulinarija
Apimtis:
10 psl.
Lygis:
3 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Vilniaus kolegija
Failo tipas:
29.25 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Duonos mikrobiologija
Konditerinių patiekalų paruošimas
Maisto ruošimas pobūviams
Tešlos kočiojimo mašina