Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Kulinarija>Ukrainietiškos duonos technologinė instrukcija
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Ukrainietiškos duonos technologinė instrukcija

  
 
 
123456789101112
Aprašymas

Ukrainietiškos duonos technologinė instrukcija. Technologinės instrukcijos titulinis lapas. Gamybinė receptūra. Naudojamos žaliavos. Technologinio proceso aprašymas. 100 g ukrainietiškos duonos maistinė ir energetinė vertė.

Ištrauka

Ukrainietiška ruginė-kvietinė duona turi būti kepama pagal šią technologinę instrukciją, laikantis galiojančių higienos normų bei kitų privalomų teisės aktų. Gaminys turi atitikti standarto LST 1129:2003 reikalavimus.

1.2. GAMYBINĖ RECEPTŪRA
Ukrainietiška duona kepama iš ruginių pasijotų bei kvietinių šveistinių miltų mišinio. Formuojama ne didesnio kaip 3 kg svorio duonos kepalai. Taip pat gali būti kepami vienetiniai 1 kg svorio kepalai. Įmaišo drėgmė 70%. Įmaišui sunaudojama 50% visų miltų. Pirmoje lentelėje pateikiama unifikuota receptūra 100- tui kg miltų. Išeiga 156 %

1.3. NAUDOJAMOS ŽALIAVOS
Ukrainietiškos duonos kepimui naudojamos žaliavos: šveistiniai kvietiniai bei ruginiai pasijoti miltai, valgomoji druska, presuotos mielės, vanduo (4 lent.). ...

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2007-05-28
DalykasKulinarijos referatas
KategorijaKita >  Kulinarija
TipasReferatai
Apimtis10 puslapių 
Literatūros šaltiniai12
Dydis29.25 KB
AutoriusJulius
Viso autoriaus darbų3 darbai
Metai2006 m
Klasė/kursas3
Švietimo institucijaVilniaus kolegija
Failo pavadinimasMicrosoft Word Duonos kepimo technines salygosl [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Referatai
  • 10 puslapių 
  • Vilniaus kolegija / 3 Klasė/kursas
  • 2006 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą