Ukrainietiškos duonos technologinė instrukcijaUkrainietiškos duonos technologinė instrukcija. Technologinės instrukcijos titulinis lapas. Gamybinė receptūra. Naudojamos žaliavos. Technologinio proceso aprašymas. 100 g ukrainietiškos duonos maistinė ir energetinė vertė. Ukrainietiška ruginė-kvietinė duona turi būti kepama pagal šią technologinę instrukciją, laikantis galiojančių higienos normų bei kitų privalomų teisės aktų. Gaminys turi atitikti standarto LST 1129:2003 reikalavimus.
1.2. GAMYBINĖ RECEPTŪRA Ukrainietiška duona kepama iš ruginių pasijotų bei kvietinių šveistinių miltų mišinio. Formuojama ne didesnio kaip 3 kg svorio duonos kepalai. Taip pat gali būti kepami vienetiniai 1 kg svorio kepalai. Įmaišo drėgmė 70%. Įmaišui sunaudojama 50% visų miltų. Pirmoje lentelėje pateikiama unifikuota receptūra 100- tui kg miltų. Išeiga 156 %
1.3. NAUDOJAMOS ŽALIAVOS Ukrainietiškos duonos kepimui naudojamos žaliavos: šveistiniai kvietiniai bei ruginiai pasijoti miltai, valgomoji druska, presuotos mielės, vanduo (4 lent.). ... Failo pavadinimas | Duonos kepimo technines salygosl [speros.lt].doc |
---|
Panašūs darbai- Referatai
- 10 puslapių
 - Vilniaus kolegija / 3 Klasė/kursas
- 2006 m
Ar šis darbas buvo naudingas?Pasidalink su draugaisPranešk apie klaidą |