Šviežia mėsa

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.9
  (
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Šviežios mėsos sudėtis. Šviežios mėsos juslinės savybės. Šviežios mėsos paruošimo būdai. Maisto produktų išdėstymas šaldytuve. Šviežia atšaldyta mėsa. Šviežia sušaldyta mėsa. Mėsos gaminiai. Informacija mėsos ženklinimo etiketėje. Ženklinimo etiketėje turi būti nurodyta. Pakuotės nauda. Trichineliozė. Profilaktika siekiant išvengti užsikrėtimo trichinelioze. Išvada.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

10 psl.

Lygis:

2 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Šiaulių Universitetas

Failo tipas:

Microsoft Word 449.35 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą