Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Kulinarija

Kulinarija (162 darbai)

Rūšiuoti pagal
  • Žuvys

    Sūdytos, rūkytos ir vytintos žuvys. Žuvų sūdymo būdai ir jų įtaka gatavos produkcijos kokybei. Sūdytų žuvų asortimentas ir kokybės rodikliai. Vytintos žuvys. Žuvies rūkymas. Rūkymo dūmų savybės. Rūkymo biochemija. Rūkymo būdai. Žuvų asortimentas labai gausus. Sūdytų silkių kokybės rodikliai.
    Kulinarija, konspektas(7 puslapiai)
    2006-01-23
  • Žuvis

    Žuvies maistingumas. Pirminis žuvies paruošimas. Žuvų darinėjimas. Virti žuvies patiekalai. Kepti žuvies patiekalai. Lietuviški žuvies patiekalai. Šalti žuvies patiekalai ir užkandžiai. Išvados.
    Kulinarija, referatas(8 puslapiai)
    2006-10-25
Puslapyje rodyti po