Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Kulinarija
> Riešutai
Riešutai
10.0
(
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Riešutų rūšys: Lazdyno riešutai ir fondukas, Graikiniai (valakiniai) riešutai, Migdolo riešutai, Pistacijos, Kedro riešutai, Žemės riešutai, Kaštainiai. Riešutų ligos ir kenkėjai. Riešutų kokybė. Išvados. Darbas iliustruotas nuotraukomis.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Kita
,
Kulinarija
Apimtis:
10 psl.
Lygis:
0 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Žemaitijos kolegija
Failo tipas:
210.84 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Prieskoniai ir jų panaudojimas
Įvairių tešlų ruošimo technologija
Grūdai ir miltai. Jų produktai
Riešutai (2)
Šokoladas
Dietinio maitinimo pagrindai
Vynų klasifikacija ir asortimentas
Maisto energetinė vertė ir mityba
Sauso pieno milteliai
Pienas ir jo produktai. Pieno tyrimai