Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Kulinarija
> Sauso pieno milteliai
Sauso pieno milteliai
9.7
(
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Pienas. Pieno cheminė sudėtis. Sauso pieno milteliai. Laktozė. Sauso pieno milteliai. Sauso pieno miltelių gaminimo technologija. Pieno virškinimas. Sauso pieno miltelių laikymas. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Kita
,
Kulinarija
Apimtis:
5 psl.
Lygis:
1 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Kauno kolegija
Failo tipas:
10 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Įvairių tešlų ruošimo technologija
Grūdai ir miltai. Jų produktai
Konditerija
Kremai
Augaliniai ir gyvuliniai riebalai maisto produktuose
Šokoladas
Pienas ir jo produktai
Medus
Dietinio maitinimo pagrindai
Vynų klasifikacija ir asortimentas