Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Kulinarija
> Medus
Medus
9.9
(
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Medaus sudėtis. Medaus savybės. Medaus rūšys. Medus konditerijoje. Receptai su medumi.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Kita
,
Kulinarija
Apimtis:
20 psl.
Lygis:
2 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Vilniaus Žirmūnų darbo rinkos mokymo centras
Failo tipas:
3.31 MB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Medus (2)
Pienas ir jo produktai
Medus ir jo įtaka žmogaus sveikatai
Grūdai ir miltai. Jų produktai
Maisto prekių klasifikacija
Įvairių tešlų ruošimo technologija
Paukštiena
Vynų klasifikacija ir asortimentas
Plikyta tešla
Kremai