(3 puslapiai)
Darbo tikslas – nustatyti džiovintų vaisių sorbcijos proceso dinamiką. Darbo uždaviniai. Darbui naudojama įranga. Darbo eiga. Produkto aprašymas. Išvada. Skaityti daugiau(3 darbai)
(3 puslapiai)
Darbo tikslas – nustatyti džiovintų vaisių sorbcijos proceso dinamiką. Darbo uždaviniai. Darbui naudojama įranga. Darbo eiga. Produkto aprašymas. Išvada. Skaityti daugiau(11 puslapių)
Įvadas. Tema. Aktualumas. Tikslas. Uždaviniai. Trapios tešlos gaminių paruošimas. Indai, įrankiai. Technologija. Patiekalo įvertinimas. Išvados. Biskvitiniai tortai. Jogurto tortas su vynuogėmis. Technologija. Patiekalo įvertinimas. Išvados. Sluoksniuotos ir meduolinės tešlos tortų paruošimas. Tortas "Nevėžys". Technologija. Patiekalo įvertinimas. Išvados. "Palangos varškėtis". Technologija. Patiekalo įvertinimas. Išvados. Plokštainis "medutis". Technologija. Patiekalo įvertinimas. Išvados. Mielinės tešlos gaminių paruošimas. Bandelės "Žievelė". Technologija. Patiekalo įvertinimas. Išvados. Skaityti daugiau(5 puslapiai)
Tema: Sriubos. Darbo tikslai: Išmokti pagaminti ir patiekti įvairias sriubas, Išmokti kontroliuoti SVT, Išmokti įvertinti sriubų kokybę jusliniu būdu. Skaityti daugiau