Išplėstinė paieška
 
 
 
   
   
   
-1
naudingas 0 / nenaudingas -1

Sriubos

  
 
 
123456
Aprašymas

Tema: Sriubos. Darbo tikslai: Išmokti pagaminti ir patiekti įvairias sriubas, Išmokti kontroliuoti SVT, Išmokti įvertinti sriubų kokybę jusliniu būdu.

Ištrauka

Tema: Sriubos
Darbo tikslai:
1. Išmokti pagaminti ir patiekti įvairias sriubas.
2. Išmokti kontroliuoti SVT.
3. Išmokti įvertinti sriubų kokybę jusliniu būdu.

II variantas. Trinta daržovių sriuba
Užduotys:
1. Pagaminti 2 pertrintos daržovių sriubos.
2. Apskaičiuoti morkų, bulvių ir žiedinių kopūstų atliekas %.
3. Nustatyti pertrintos daržovių sriubos mistinę ir energetinę vertę.
4. Nustatyti SVT ir juos kontroliuoti.

Indai, įrankiai: puodai, šaukštai, peiliai, trintuvė, keptuvė, lentos, Ž.D., V.D., lėkštelės ir dubenėliai produktams, samtis, sietelis, sriubos lėkštes. ...

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2005-10-17
DalykasKulinarijos laboratorinis darbas
KategorijaKita >  Kulinarija
TipasLaboratoriniai darbai
Apimtis5 puslapiai 
Literatūros šaltiniai0
Dydis11.63 KB
AutoriusFredas
Viso autoriaus darbų1 darbas
Metai2005 m
Klasė/kursas11
Švietimo institucijaLavoriškių pagrindinė mokykla
Failo pavadinimasMicrosoft Word Laboratorinio aprasymas [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
-1
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą