SriubosTema: Sriubos. Darbo tikslai: Išmokti pagaminti ir patiekti įvairias sriubas, Išmokti kontroliuoti SVT, Išmokti įvertinti sriubų kokybę jusliniu būdu. Tema: Sriubos Darbo tikslai: 1. Išmokti pagaminti ir patiekti įvairias sriubas. 2. Išmokti kontroliuoti SVT. 3. Išmokti įvertinti sriubų kokybę jusliniu būdu.
II variantas. Trinta daržovių sriuba Užduotys: 1. Pagaminti 2 pertrintos daržovių sriubos. 2. Apskaičiuoti morkų, bulvių ir žiedinių kopūstų atliekas %. 3. Nustatyti pertrintos daržovių sriubos mistinę ir energetinę vertę. 4. Nustatyti SVT ir juos kontroliuoti.
Indai, įrankiai: puodai, šaukštai, peiliai, trintuvė, keptuvė, lentos, Ž.D., V.D., lėkštelės ir dubenėliai produktams, samtis, sietelis, sriubos lėkštes. ... Failo pavadinimas | Laboratorinio aprasymas [speros.lt].doc |
---|
Panašūs darbaiAr šis darbas buvo naudingas?Pasidalink su draugaisPranešk apie klaidą |