Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Kulinarija>Maisto prekių klasifikacija
   
   
   
-53
naudingas +2 / nenaudingas -55

Maisto prekių klasifikacija

Aprašymas

PowerPoint pristatymas. Maisto prekių klasifikacija. Švieži vaisiai. Daržovės. Vaisių ir uogų konservai. Natūralūs daržovių konservai. Šaldyti vaisiai ir daržovės. Džiovinti vaisiai ir uogos. Džiovintos daržovės. Švieži grybai. Perdirbti grybai. Perdirbtų grūdų produktai. Kruopos. Miltai. Miltų produktai. Makaronai. Duonos gaminiai. Pyrago gaminiai. Krakmolas, cukrus, medus. Cukraus pakaitalai. Dirbtinis medus. Natūralus medus. Konditerijos gaminiai. Šokoladas. Karamelė. Saldainiai. Irisai. Dražė. Miltų konditerija. Skonio prekės. Arbata. Kava. Prieskoniai. Pagardai. Riebalai. Pieno produktai.

Ištrauka

MAISTO PREKĖS KLASIFIKUOJAMOS:
Vaisiai, daržovės ir iš jų pagaminti produktai.
Grudų produktai.
Krakmolas, cukrus, medus.
Konditerijos gaminiai.
Skonio prekės.
Riebalai.
Pieno produktai.
Kiaušiniai.
Mėsa ir jos gaminiai.
Žuvis ir jos gaminiai.
Maisto koncentratai.

ŠVIEŽI VAISIAI
Sėklavaisiai.
-Obuoliai.
-Kriaušės.
-Svarainiai.
• Kaulavaisiai.
-Vyšnios.
-Slyvos.
• Uogos.
• Subtropiniai ir tropiniai vaisiai.
-Apelsinai.
-Citrinos.
• Riešutai
-Lazdyno.
-Fundukas. ...

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2006-01-05
DalykasKulinarijos pristatymas
KategorijaKita >  Kulinarija
TipasPristatymai
Apimtis35 skaidrės
Literatūros šaltiniai0
Dydis335.46 KB
AutoriusRimantas
Viso autoriaus darbų1 darbas
Metai2005 m
Klasė/kursas9
Švietimo institucijaBiržų politechnikos mokykla
Failo pavadinimasMicrosoft PowerPoint Maisto prekiu klasifikacija [speros.lt].ppt
 

Panašūs darbai

Komentarai

  • 2011-03-03 IP: 88.119.230.51
    mano vardas sako

    Čia turbūt dėl to kad mokykla politechnikos ir dar 2005 metų

  • 2011-02-27 IP: 88.222.116.149
    Tomas sako

    Nesuprantu, kaip tokiame tinklapyje gali būti tokios prastos kokybės pristatymai..

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Pristatymai
  • 35 skaidrės
  • Biržų politechnikos mokykla / 9 Klasė/kursas
  • 2005 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
+2
-55
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą