Šperos.lt > Kita > Kulinarija > Kinijos virtuvė

Kinijos virtuvė

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.4
  (
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Bendros žinios apie šalį. Ekonomika. Istorija. Didžioji Kinų siena. Imperatoriaus Cino kariuomenė. Virtuvės ypatumai. Ing ir Jang virtuvė. Visi gardumynai iš žemės ir jūros. Įmantri rūmų virtuvė ir sotus valstiečių maistas šiaurėje. Saldžiarūgščių patiekalų gausa pietryčiuose. Prieskoniai ir ryžiai pietvakariuose. Pietų Kinijos patiekalų įvairovė, šviežumas ir nesugadintas skonis. Keptuvė išgaubtu dugnu ir kiti kinų virtuvės indai bei įrankiai. Receptai. Aliejuje virti špinatai. Antiena su paprikomis. Trumpai kepta jautienos filė. Žuvies filė su cukriniais žirniais. Vištos krūtinėlė su žemės riešutais. Vištienos siurprizas. Bananai meduje. Krabai pomidorų padaže. Krabų kukuliukai. Saldžiarūgštė aviena. Tiršta kukurūzų sriuba su vištiena. Troškinta jautiena su česnakais. Kepta kiauliena. Sojos daigai su kiauliena. Kepti koldūnai.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

28 psl.

Lygis:

2 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Failo tipas:

Microsoft Word 88.82 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą