Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Kulinarija
> Desertiniai pieno produktai; Jų sudėtis, maistinė vertė, kokybės rodikliai, laikymo ir techninės sąlygos (standartai)
Desertiniai pieno produktai; Jų sudėtis, maistinė vertė, kokybės rodikliai, laikymo ir techninės sąlygos (standartai)
9.9
(
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Pienas. Pieno gėrimai. Varškės gaminiai. Ledai. Sviestas su priedais. Pieno konservai. Jogurtas.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Kita
,
Kulinarija
Apimtis:
9 psl.
Lygis:
3 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Kauno Technologijos Universitetas
Failo tipas:
27.66 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Pienas ir jo produktai. Pieno tyrimai
Maisto prekių laikymas
Pienas ir jo produktai
Raugintų pasukų kokybės vertinimas
Maisto prekės
Pieno produktų rinkos dalyviai
Konditeriniai gaminiai
Pieno perdirbimo produktai
Pieno, mėsos ir augalinės kilmės maisto produktų mineralinės sudėties savitumas
Konditerija