Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Kulinarija
> Agurkų, moliūgų ir cukinijų maistinė vertė, vartojamosios savybės, skirstymas pagal požymius ir kokybė
Agurkų, moliūgų ir cukinijų maistinė vertė, vartojamosios savybės, skirstymas pagal požymius ir kokybė
9.7
(
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įvadas. Agurkų, moliūgų ir cukinijų maistinė vertė. Agurkų, moliūgų ir cukinijų vartojamosios savybės. Agurkų, moliūgų ir cukinijų skirstymas pagal požymius. Agurkų, moliūgų ir cukinijų kokybė. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Kita
,
Kulinarija
Apimtis:
7 psl.
Lygis:
4 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Mažeikių politechnikos mokykla
Failo tipas:
18.44 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Maisto prekių klasifikavimas
Pobūvio-furšeto aptarnavimas
Stalo padengimas
Maisto prekių klasifikacija
Lietuvos virtuvė
Vynų klasifikacija ir asortimentas
Daržovių maistinė vertė
Pelno apskaičiavimas ir naudojimas
Marketingo tyrimų procesas
Miltiniai maisto produktai