Šperos.lt > Kita > Kulinarija > Agurkų, moliūgų ir cukinijų maistinė vertė, vartojamosios savybės, skirstymas pagal požymius ir kokybė

Agurkų, moliūgų ir cukinijų maistinė vertė, vartojamosios savybės, skirstymas pagal požymius ir kokybė

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.7
  (
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Agurkų, moliūgų ir cukinijų maistinė vertė. Agurkų, moliūgų ir cukinijų vartojamosios savybės. Agurkų, moliūgų ir cukinijų skirstymas pagal požymius. Agurkų, moliūgų ir cukinijų kokybė. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

7 psl.

Lygis:

4 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Mažeikių politechnikos mokykla

Failo tipas:

Microsoft Word 18.44 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą