Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Kulinarija>Kvalifikacijos egzamino, gamybinio darbo aprašymas
   
   
   
-1
naudingas 0 / nenaudingas -1

Kvalifikacijos egzamino, gamybinio darbo aprašymas

  
 
 
123456
Aprašymas

Vištienos kepsnys su migdolais. Receptūra. Technologija. Kiaulienos vyniotinis su džiovintomis slyvomis. Receptūra. Technologija. Inventorius. Vištienos kepsnys su migdolais. Kiaulienos vyniotinis su džiovintomis slyvomis. Darbo eiga.

Ištrauka

Technologija:

File nuplauti, sausai nušluostyti, suformuoti lapelio formos kepsnį, pabarstyti prieskoniais, pašlakstyti citrinos sultimis. Miltus išmaišyti su druska, pipirais ir "Santa Maria" prieskoniais ir juose pavolioti vištienos file.
Keptuvėje ištirpinti dalį sviesto ir abi file puses kepti po 1min. iki geltonumo, išimti, pavolioti kiaušinio plakinyje ir migdolų lapeliuose. Į keptuvę vėl dėti sviesto ir abi file puses pakepti dar 3-4min. Mangą supjaustyti skiltelėmis ir pašildyti sirupe.
File bei mangą dėti į lėkštę ir patiekti su keptu obuoliu. Kepsnį užpilti citrinos sultimis su medumi. Į sviestą įdėti truputį ciberžolės ir dekoruoti lėkštę kurioje patiekiamas kepsnys. Dekoruoti karambolos žvaigždutėmis. ...

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2006-11-10
DalykasKulinarijos namų darbas
KategorijaKita >  Kulinarija
TipasNamų darbai
Apimtis4 puslapiai 
Literatūros šaltiniai1
Dydis11.91 KB
AutoriusTautvis
Viso autoriaus darbų1 darbas
Metai2006 m
Klasė/kursas2
Švietimo institucijaKauno prekybos ir verslo mokykla
Failo pavadinimasMicrosoft Word KAUNO PREKYBOS IR VEERSLO MOKYKLA-KVALIFIKACINIS EGZAMINAS [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Namų darbai
  • 4 puslapiai 
  • Kauno prekybos ir verslo mokykla / 2 Klasė/kursas
  • 2006 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
-1
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą