Šperos.lt > Kita > Kulinarija > Indiška virtuvė: gyventojų mitybos įpročiai bei patiekalų paruošimo ypatumai

Indiška virtuvė: gyventojų mitybos įpročiai bei patiekalų paruošimo ypatumai

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.5
  (
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Indų virtuvė. Vedų filosofija ir kultūra. Populiariausi indų virtuvės produktai patiekalai. Indų mityba ir jos paslaptis. Patarimai, kaip teisingai maitintis. Indiški prieskoniai. Prieskonių receptai. Taip valgoma Indijoje. Virtuvės reikmenis. Gėrimai. Indiškos arbatos receptai. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

18 psl.

Lygis:

3 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Vilniaus kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 300.69 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą