Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Kulinarija>Kulinarijos laboratoriniai darbai

Kulinarijos laboratoriniai darbai (3 darbai)

Rūšiuoti pagal
  • Džiovintų produktų sorbcijos proceso tyrimai

    Darbo tikslas – nustatyti džiovintų vaisių sorbcijos proceso dinamiką. Darbo uždaviniai. Darbui naudojama įranga. Darbo eiga. Produkto aprašymas. Išvada.
    Kulinarija, laboratorinis darbas(3 puslapiai)
    2007-04-19
  • Konditerinių patiekalų paruošimas

    Įvadas. Tema. Aktualumas. Tikslas. Uždaviniai. Trapios tešlos gaminių paruošimas. Indai, įrankiai. Technologija. Patiekalo įvertinimas. Išvados. Biskvitiniai tortai. Jogurto tortas su vynuogėmis. Technologija. Patiekalo įvertinimas. Išvados. Sluoksniuotos ir meduolinės tešlos tortų paruošimas. Tortas "Nevėžys". Technologija. Patiekalo įvertinimas. Išvados. "Palangos varškėtis". Technologija. Patiekalo įvertinimas. Išvados. Plokštainis "medutis". Technologija. Patiekalo įvertinimas. Išvados. Mielinės tešlos gaminių paruošimas. Bandelės "Žievelė". Technologija. Patiekalo įvertinimas. Išvados.
    Kulinarija, laboratorinis darbas(11 puslapių)
    2007-05-12
  • Sriubos

    Tema: Sriubos. Darbo tikslai: Išmokti pagaminti ir patiekti įvairias sriubas, Išmokti kontroliuoti SVT, Išmokti įvertinti sriubų kokybę jusliniu būdu.
    Kulinarija, laboratorinis darbas(5 puslapiai)
    2005-10-17