Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Kulinarija>Kulinarijos rašiniai

Kulinarijos rašiniai (3 darbai)

Rūšiuoti pagal
  • Fermentinis sūris

    Kuo vertingi fermentiniai sūriai? Fermentinio sūrio asortimentas Lietuvoje. Fermentinis, bet ar olandiškas? Olandiški sūriai. Gouda. Kas lemia išskirtines "Goudos" savybes? Edanas. Maasdamas. Žementalis ir šveicaras. Pelėsiniai sūriai. Rokforas. Lietuvos sūriai.
    Kulinarija, rašinys(5 puslapiai)
    2005-12-20
  • Svečių aptarnavimas. Korėja. Valgiai. Mitybos ypatumai

    Įvadas. Korėjos virtuvė. Valgymo ir gėrimo papročiai. Valgymo laikas ir jam būdingas maistas. Elgesys prie stalo. Receptas.
    Kulinarija, rašinys(4 puslapiai)
    2007-02-01
  • Žuvies rūkymas

    Žuvies rūkymas. Rūkymo dūmų savybės. Rūkymo biochemija. Rūkymo būdai.
    Kulinarija, rašinys(3 puslapiai)
    2005-11-21