Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Kulinarija
> Žuvies rūkymas
Žuvies rūkymas
9.8
(
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Žuvies rūkymas. Rūkymo dūmų savybės. Rūkymo biochemija. Rūkymo būdai.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Rašiniai
Kategorija:
Kita
,
Kulinarija
Apimtis:
3 psl.
Lygis:
12 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Gargždų "Vaivorykštės" gimnazija
Failo tipas:
6.73 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Žuvys
Nealkoholinių gėrimų klasifikacija ir asortimentas
Pienas ir jo produktai
Gėrimų patiekimas
Vynų klasifikacija ir asortimentas
Vaisvandeniai
Įvairių tešlų ruošimo technologija
Pienas ir jo produktai. Pieno tyrimai
Ryžiai
Grūdai ir miltai. Jų produktai