Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Kulinarija
> Plikyta tešla
Plikyta tešla
9.8
(
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Tešlos rūšys. Tešlos žaliava. Kepimo formos. Tešlos gaminimas. Kepimo temperatūra. Plikytiniai kepiniai. Plikytos tešlos gaminimas. Trūkumai, kurie gali atsirasti gaminant tešlą, ir jų atsiradimo priežastys. Plikytos tešlos receptai.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Kita
,
Kulinarija
Apimtis:
7 psl.
Lygis:
0 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Vilniaus Žirmūnų darbo rinkos mokymo centras
Failo tipas:
21.62 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Įvairių tešlų ruošimo technologija
Maisto technologija
Karamelė
Tortai
Prieskoniai ir jų panaudojimas
Grūdai ir miltai. Jų produktai
Maisto prekių klasifikacija
Aukštaičių patiekalai
Paukštiena
Pasaulio virtuvių ypatumai