Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Kulinarija
> Tortai
Tortai
9.8
(
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Kas yra tortas. Biskvitiniai kepiniai. Kremai tortams pertepti ir glajai jų paviršiui puošti. Paprastasis kremas. Baltymų glajus. Tortų užbaigimas ir kepinių puošimas. Braškių tortas su grietinėle. Tortas "Angeliukas".
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Kita
,
Kulinarija
Apimtis:
6 psl.
Lygis:
9 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Zarasų "Ąžuolo" gimnazija
Failo tipas:
71.25 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Įvairių tešlų ruošimo technologija
Plikyta tešla
Miltiniai maisto produktai
Aukštaičių patiekalai
Maisto priedai ir jų naudojimas Lietuvos maisto pramonėje
Lietuvos virtuvė
Vynų klasifikacija ir asortimentas
Maisto technologija
Prieskoniai ir jų panaudojimas
Karamelė