Karamelė

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.6
  (
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Karamelės charakteristika. Karamelės gamybos technologija. Karamelės gamybos technologijos schema. Karamelinio sirupo paruošimas. Karamelinės masės paruošimas. Karamelinės masės atšaldymas. Karamelinės masės minkymas. Karamelinio batono formavimas. Karamelės formavimas. Karamelės įvyniojimas ir pakavimas. Gamybos kontrolė. Organizacinė struktūra. Reikalingos patalpos. Išlaidos.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

14 psl.

Lygis:

0 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Failo tipas:

Microsoft Word 18.47 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą