Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Kulinarija
> Ryžiai
Ryžiai
9.5
(
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įvadas. Kas yra ryžiai? Ryžių rūšys. Naudingosios ryžių savybės. Ryžių istorija. Ryžių geno kodas. Ryžių ateitis Lietuvoje, įstojus į Europos Sąjungą (ES). Priedai. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Kita
,
Kulinarija
Apimtis:
11 psl.
Lygis:
2 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Failo tipas:
46.56 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Grūdai ir miltai. Jų produktai
Vynų klasifikacija ir asortimentas
Įvairių tešlų ruošimo technologija
Pienas ir jo produktai. Pieno tyrimai
Nealkoholinių gėrimų klasifikacija ir asortimentas
Paukštiena
Pasaulio virtuvių ypatumai
Maisto prekių klasifikacija
Žuvys
Šaldymo ūkis