Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Kulinarija
> Aliejus
Aliejus
9.6
(
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Aliejus. Etikečių mokslas. Kokią rūšį pasirinkti? Lentelė: augalinio aliejaus biologinė vertė. Kam svarbus lietuviškumas. Gero apetito.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Kita
,
Kulinarija
Apimtis:
7 psl.
Lygis:
0 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Kauno kolegija
Failo tipas:
11.69 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Augaliniai ir gyvuliniai riebalai maisto produktuose
Majonezas
Grūdai ir miltai. Jų produktai
Šaldymo ūkis
Vynų klasifikacija ir asortimentas
Arbata, jos kokybė ir vertinimas
Kruopos
Įvairių tešlų ruošimo technologija
Pienas ir jo produktai. Pieno tyrimai
Ryžiai