Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Kulinarija
> Daržovių maistinė vertė
Daržovių maistinė vertė
9.7
(
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įvadas. Daržovių maistinės savybės. Pradinis daržovių paruošimas. Kaip kinta daržovių ir vaisių kokybė ruošiant jas maistui. Agurkinės daržovės. Agurkai. Aguročiai. Cukinijos. Moliūgai. Patisonai.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Kita
,
Kulinarija
Apimtis:
18 psl.
Lygis:
0 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Marijampolės kolegija
Failo tipas:
25.24 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Maisto prekių klasifikacija
Dietinio maitinimo pagrindai
Paukštiena
Maisto energetinė vertė ir mityba
Maisto gaminimo technologijos
Įvairių tešlų ruošimo technologija
Grūdai ir miltai. Jų produktai
Pasaulio virtuvių ypatumai
Maisto priedai ir jų naudojimas Lietuvos maisto pramonėje
Vynų klasifikacija ir asortimentas