Šperos.lt > Kita > Kulinarija > Daržovių maistinė vertė

Daržovių maistinė vertė

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.7
  (
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Daržovių maistinės savybės. Pradinis daržovių paruošimas. Kaip kinta daržovių ir vaisių kokybė ruošiant jas maistui. Agurkinės daržovės. Agurkai. Aguročiai. Cukinijos. Moliūgai. Patisonai.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

18 psl.

Lygis:

0 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Marijampolės kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 25.24 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą