Šperos.lt > Kita > Kulinarija > Dešrų gamybos ypatumai

Dešrų gamybos ypatumai

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.5
  (
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Dešrų gamyba. Rūkytos dešros. Virta rūkyta dešra. Kapoto kumpio dešra. Karšto paruošimo dešros. Kepeninė dešra su svogūnais. Kraujinė dešra. Dešra iš zuikienos. Dešra ро slėgtuvu. Šalta kiaulienos dešra. Sausos rūkytos dešros. Dešrų faršo mikroorganizmai. Dešrų mikroorganizmai. Virtų ir pusiau virtų rūkytų dešrų mikroflora. Rūkytų ir džiovintų dešrų mikroflora. Rūkytų mėsos gaminių mikroflora. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

11 psl.

Lygis:

2 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Klaipėdos valstybinė kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 18.19 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą