Šokoladas

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
10.0
  (
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Šokolado istorija. Kakavmedžių auginimas ir šokolado gamyba. Šokolado biocheminė sudėtis. Šokolado klasifikacija. Šokolado degustavimas ir laikymo sąlygos. Šokolado patiekimas. Šokoladas ir sveikata. Šokolado panaudojimo galimybės. Garsiausi šokolado gamintojai pasaulyje ir Lietuvoje.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

20 psl.

Lygis:

0 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Kauno Dainavos vidurinė mokykla

Failo tipas:

Microsoft Word 38.56 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą