Šperos.lt > Kita > Kulinarija > Augaliniai ir gyvuliniai riebalai maisto produktuose

Augaliniai ir gyvuliniai riebalai maisto produktuose

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.4
  (
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Aliejus – geriausi riebalai. Kilmingiausias iš aliejų. Alyvų aliejus ir sveikata. Palmių aliejus: jo riebalų rūgščių reikšmė. Dar truputis informacijos apie riebalus. Mityba ir piktybiniai navikai. Išvada.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

5 psl.

Lygis:

1 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Marijampolės kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 18.56 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą