Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Kulinarija
> Augaliniai ir gyvuliniai riebalai maisto produktuose
Augaliniai ir gyvuliniai riebalai maisto produktuose
9.4
(
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įvadas. Aliejus – geriausi riebalai. Kilmingiausias iš aliejų. Alyvų aliejus ir sveikata. Palmių aliejus: jo riebalų rūgščių reikšmė. Dar truputis informacijos apie riebalus. Mityba ir piktybiniai navikai. Išvada.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Kita
,
Kulinarija
Apimtis:
5 psl.
Lygis:
1 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Marijampolės kolegija
Failo tipas:
18.56 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Aliejus
Grūdai ir miltai. Jų produktai
Maisto technologija
Įvairių tešlų ruošimo technologija
Maisto energetinė vertė ir mityba
Sauso pieno milteliai
Šokoladas
Pienas ir jo produktai
Sriubos
Medus