Šperos.lt > Kita > Kulinarija > Maisto prekių klasifikavimas

Maisto prekių klasifikavimas

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.7
  (
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Maisto prekių kokybė ir jos nustatymo būdai. Standartizacija. Rūšys. Maisto prekių cheminė sudėtis. Grūdai. Makaronai. Duona. Šviežios daržovės ir vaisiai. Vaisių ir daržovių kokybės reikalavimai. Konservavimo būdai. Vaisių ir daržovių konservų grupės konservai. Medus. Konditerijos prekės. Kakava. Šokoladas. Sausainiai. Saldainiai. Pyragaičiai. Kava. Arbata. Gėrimai. Spiritas. Vynai. Alus. Degtinė. Trauktinė. Likeriai. Pienas. Grietinėlė. Rūgpienis. Kefyras. Grietinė. Fermentinis sūris. Maistiniai riebalai. Sviestas. Žuvis. Mėsa.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Šperos
Kategorija:
Apimtis:

5 psl.

Lygis:

1 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Vilniaus Žirmūnų darbo rinkos mokymo centras

Failo tipas:

Microsoft Word 21.26 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą