Šperos.lt > Kita > Kulinarija > Miltiniai maisto produktai

Miltiniai maisto produktai

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.4
  (
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Duona. Žaliavos. Rauginimo mielių paruošimas. Kvietinės tešlos paruošimo būdai. Ruginės tešlos paruošimas. Plikytos tešlos paruošimas. Tešlos maišymas. Tešlos minkymas.Tešlos apdorojimas. Duonos kepimas. Duonos aušinimas. Paprasčiausias duonos kepimo receptas. Makaronai. Žaliava. Žaliavos paruošimas. Tešlos minkymas. Pusgaminių formavimas. Pusgaminių apdorojimas. Džiovinimas. Receptai.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

13 psl.

Lygis:

0 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Marijampolės kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 94.44 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą