Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Kulinarija
> Bulvių patiekalų ruošimo technologija ir jų populiarumas
Bulvių patiekalų ruošimo technologija ir jų populiarumas
9.7
(
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įvadas. Receptai. Nagrinėjamų patiekalų grupės asortimentas realiose maitinimo įmonėse. Nagrinėjamų patiekalų populiarumo tyrimas. Išvados. Priedai (2).
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Kita
,
Kulinarija
Apimtis:
14 psl.
Lygis:
2 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Vilniaus kolegija
Failo tipas:
243.01 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Karštųjų patiekalų iš paukštienos krūtinėlės paruošimo technologija
Virtos rūkytos dešros
Žuvies šalti ir karšti patiekalai
Maisto ruošimo technologija
Verslo planas: baras UAB "Akvatorija"
Produktų panaudojimas patiekalams
Mėsos konservų gamybos technologija
Verslo planas: kavinė-pirtis UAB "Svaja"
Verslo planas: restoranas - maitinimo įmonė "Vilniaus rūsys"
Paukštiena