Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Kulinarija
> Rūkytų mėsos ir paukštienos gaminių kokybės tyrimai, mikrobinių gedimų sukėlėjų identifikavimas
Rūkytų mėsos ir paukštienos gaminių kokybės tyrimai, mikrobinių gedimų sukėlėjų identifikavimas
9.4
(
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įvadas. Mikrobiologiniai rodikliai nagrinėjamam produktui. Produkto mikrobiologiniai gedimo sukėlėjai ir ydos.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Kita
,
Kulinarija
Apimtis:
6 psl.
Lygis:
2 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Kauno kolegija
Failo tipas:
18.06 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Karštai rūkytų mėsos gaminių gamybos skyriaus projektavimas
Mikrobiologija (4)
Maisto chemija
Šaldymo ūkis
Maisto prekių laikymas
Maisto kokybė ir sauga
Žuvis
Mėsos produktų terminio apdorojimo tyrimai veikiant slėgiui
Paukštiena
Dešrų gamybos ypatumai