Šperos.lt > Kita > Kulinarija > Rūkytų mėsos ir paukštienos gaminių kokybės tyrimai, mikrobinių gedimų sukėlėjų identifikavimas

Rūkytų mėsos ir paukštienos gaminių kokybės tyrimai, mikrobinių gedimų sukėlėjų identifikavimas

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.4
  (
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Mikrobiologiniai rodikliai nagrinėjamam produktui. Produkto mikrobiologiniai gedimo sukėlėjai ir ydos.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

6 psl.

Lygis:

2 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Kauno kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 18.06 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą