Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Kulinarija
> Linų sėmenys
Linų sėmenys
9.6
(
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Apie linus: Riebiosios rūgštys, Amino rūgštys, Dietinės skaidulos, Fitohormonai, Vitaminai ir mineralai. Receptai su linų produktais: Užkandžiai, Sriubos, Salotos, Antrieji patiekalai, Miltiniai patiekalai, Saldieji patiekalai.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Kita
,
Kulinarija
Apimtis:
20 psl.
Lygis:
0 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Failo tipas:
37.7 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Vynų klasifikacija ir asortimentas
Pelno apskaičiavimas ir naudojimas
Marketingo tyrimų procesas
Miltiniai maisto produktai
Sveikatos gėrimai
Dokumentai
Sūriai
Agurkų, moliūgų ir cukinijų maistinė vertė, vartojamosios savybės, skirstymas pagal požymius ir kokybė
Prancūzų virtuvės ypatumai
Mėsos konservų gamybos technologija