Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Kulinarija
> Aukštaičių patiekalai
Aukštaičių patiekalai
9.6
(
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įvadas. Aukštaičių pasididžiavimas. Aukštaičių kulinarinės tradicijos. Apibendrinimas.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Kita
,
Kulinarija
Apimtis:
5 psl.
Lygis:
12 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Klaipėdos "Varpo" vidurinė mokykla
Failo tipas:
331.68 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Įvairių tešlų ruošimo technologija
Tortai
Pasaulio virtuvių ypatumai
Žemaičių mityba
Vynų klasifikacija ir asortimentas
Plikyta tešla
Aukštaičių liaudies muzika
Kūčių ir Kalėdų papročiai, tradicijos Aukštaitijos ir Dzūkijos
Miltiniai maisto produktai
Maitinimo organizavimas ir aptarnavimas