Prieskoniai (2)

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.5
  (
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Prieskonių vartojimas senovėje. Kaip prieskoniai skirstomi. Pagrindiniai prieskoniai. Kodėl vartojame prieskonius. Kur slypi prieskonių paslaptys. Prieskoniai. Anyžius. Žvaigždanyžis. Cinamonas. Česnakas. Druska. Gvazdikėliai. Imbieras. Kardamonas. Kmynas. Muskatas. Pipirai. Vanilė. Vanilinas. Šafranas.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

10 psl.

Lygis:

3 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Vilniaus kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 22.26 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą