Šperos.lt > Kita > Kulinarija > Grybų kokybės tyrimas ir įvertinimas

Grybų kokybės tyrimas ir įvertinimas

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.5
  (
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Grybų charakteristika. Maistinė ir energetinė vertė. Forma ir konsistencija. Klasifikacija į maistines kategorijas. Grybai maisto pramonėje. Apsaugos priemonės. Grybų laikymas, ruošimas vartojimui. Laikymas. Grybai kulinarijoje. Grybai medicinoje. Gydomosios savybės. Psichotropinės savybės. Istorinės žinios. Tyrimai. Psichotropiniai grybai Lietuvoje. Grybų sistematika. Grybų mitybinė vertė. Kokybės vertinimas. Gedimo sukėlėjai ir jų identifikavimas. Kokybės vertinimas. Grybų kenkėjai. Kursinio darbo pritaikymas. Džiovinimas. Sūdymas. Marinavimas. Grybų sultys (ekstraktas). Grybai savo sultyse. Kepti grybai. Raugti grybai. Grybų miltai. Grybų užšaldymas. Grybų ikra. Pyragas su grybais. Salierų salotos su pievagrybiais, marinuotais apelsinų sultyse. Vaizdinė medžiaga. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

29 psl.

Lygis:

0 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Kauno kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 659.29 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą